Banner
Nieuws - Laatste Nieuws

Op Zaterdag 25 Maart 2017 Huldigt Fondclub Heuvelland Haar Kampioenen in Feestzaal A gen Baag in Nijswiller. Elk betalend lid en of combinatie is hiervoor uitgenodigd met Max. 2 personen. Extra personen of supporters die aan deze feestavond met koud en warm buffet willen deelnemen kunnen zich opgeven voor 19 Maart bij Dhr Sjef Eijgelshoven 06-83228220 tegen betaling van € 20.00. De zaal gaat open om 19.30 en om 20.00 wordt aangevangen met het overheerlijke buffet. Op deze avond zullen met een prijzengeld van meer dan € 2000.00 alle kampioenen gehuldigd worden en worden tevens de damespoulen uitgereikt. Ook dit jaar is er weer voorzien in een Tombola met een prijzenpot van meer dan € 1000.00. We hopen alle leden en eventuele belangstellenden op deze avond te mogen begroeten.

Laatst aangepast (vrijdag, 03 maart 2017 03:02)

 
Nieuws - Laatste Nieuws

Traditioneel sluit de gekende fondclub Heuvelland het winterseizoen af in het Limburgse. Ook nu weer waren de leden en hun aanhang in grote getale verschenen om de kampioenen en vluchtoverwinnaars te huldigen. Om 20.00 uur heette Jan Pieter Erven namens het bestuur een ieder van harte welkom. Er kon meteen worden aangeschoven voor het warme en koude buffet. En het moet gezegd, zoals elk jaar weer, was het ook nu weer uitstekend verzorgd. Een absolute aanrader voor een ieder.

Vele grote kampioenen verschenen ten tonele om hun prijs in ontvangst te nemen. Voor de vluchtoverwinnaars was er een bon voor een zak kweekvoer, FLOJO, van het merk La Paloma, ter beschikking gesteld. Te verzilveren bij het gekende kweekcentrum in Ransdaal. Een prijs die bij een ieder in de smaak viel.  Als afsluiting van de wederom zeer geslaagde feestavond was er weer de gekende verloting. De schat aan prijzen was wederom voor ieder wat wils . Het was dan ook tegen de klok van 24 uur dat het laatste lootje werd getrokken en een ieder weer aan een behouden thuisreis kon beginnen.

Het bestuur van de fondclub Heuvelland, Florian Hendriks, Jan Pieter Erven, Sjef Eijgelshoven en Frans Delahaije, was er wederom in geslaagd hun leden een prima avond te bezorgen. 

Nog 3 weken en dan is het weer zover en staat de eerste wedvlucht weer op het affiche. Hopelijk maken ook weer velen van de mogelijkheid gebruik om in 2016 weer lid te worden van de Fondlcub Heuvelland..Het zou het bestuur ook in 2016 weer eer aan hun vele werk geven wat zij verzetten voor hun deelnemers.

Nog 3 weken en dan OPENT DE CC HEUVELLAND HAAR POORTEN weer op Charleville.

Laatst aangepast (zondag, 20 maart 2016 19:48)